Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag? Mogelijk vindt u het antwoord hieronder. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Explainsafe is het platform waarop verschillende bedrijven hun poort- en veiligheidsinstructies laten beheren door eX:plain. Explainsafe is een volledig LMS (Learning Management System) waarop kandidaten zichzelf kunnen registreren op de verschillende omgevingen van de aangesloten klanten. We bieden tevens een breed scala aan beheerdersmogelijkheden voor omgevingsbeheerders om kandidaten toe te voegen en uit te nodigen, behaalde resultaten te rapporteren en nog veel meer, met als doel een zo optimaal mogelijke gebruikerservaring te bieden.

Explainsafe is bedoeld voor eigen medewerkers, contractors, leveranciers en bezoekers van terreinen (sites) waarvoor het bedrijf wil dat er een poort- of veiligheidsinstructie gevolgd wordt voordat ze het terrein mogen betreden of werkzaamheden mogen verrichten.

Heeft u een vraag?

U kunt direct contact opnemen met Coosje Vink - Roetman door het onderstaande formulier in te vullen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.