Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag? Mogelijk vindt u het antwoord hieronder. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Wat is explainsafe?

Explainsafe is het platform waarop verschillende bedrijven hun poort- en veiligheidsinstructies laten beheren door eX:plain. Explainsafe is een volledig LMS (Learning Management System) waarop kandidaten zichzelf kunnen registreren op de verschillende omgevingen van de aangesloten klanten. We bieden tevens een breed scala aan beheerdersmogelijkheden om kandidaten toe te voegen en uit te nodigen, behaalde resultaten te rapporteren en nog veel meer, met als doel een zo optimaal mogelijke gebruikerservaring te bieden.

Voor wie is explainsafe?

Explainsafe is bedoeld voor eigen medewerkers, contractors, leveranciers en bezoekers van terreinen (sites) waarvoor de opdrachtgever wil dat deze een poort-of veiligheidsinstructie volgen voordat ze het terrein op mogen en of er werkzaamheden mogen verrichten.

Heeft u een vraag?

Vul onderstaand formulier in en we nemen z.s.m. contact met u op. U kunt ook direct contact opnemen met Ferdinand Gildemacher.

img-001.png