Al 30 jaar voorloper op het gebied
van poort- en veiligheidsinstructies

Meer weten? Scroll verder

scroll to next section
#

Over ons

Explainsafe is het grootste platform voor poort- en veiligheidsinstructies in Nederland.

Met onze instructies en toetsen dragen we bij aan de veiligheid van uw (aankomende) medewerkers, contractors en bezoekers.

Samen met onze opdrachtgevers werken wij aan kwalitatief sterke multi-mediale oplossingen die naast effectief ook afwisselend en visueel aantrekkelijk zijn. We zijn ook altijd op zoek naar vernieuwing. Het platform wordt continu doorontwikkeld op het gebied van functionaliteiten en gebruiksvriendelijkheid.

Tot onze klanten behoren onder meer BAM, Strukton, Heijmans, VolkerWessels, TBI, Ballast Nedam, Vattenfall, Eneco, Tennet, Liander, Enexis, Stedin, Cargill, Croda, Abbott, RB en CCI Maasstroom.

De instructies van Explainsafe worden ontwikkeld, gerealiseerd en beheerd door team van enthousiaste en kundige professionals. Ons team heeft meer dan 30 jaar ervaring en maakt deel uit van Stichting eX:plain.

eX:plain
is toonaangevend op het gebied van betrouwbaar ontwikkelen, meten en beoordelen van beroepsgerichte kennis en vaardigheden. Zij heeft onder andere VCA en GPI onder haar beheer.