Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag? Mogelijk vindt u het antwoord hieronder. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord ben vergeten?

Ga naar de pagina Inloggen en klik op 'Wachtwoord vergeten'. Hier vult u uw e-mailadres in en daarna klikt u op 'Herstel wachtwoord'. U ontvangt dan een e-mail met daarin een link. Met deze link kunt u een nieuw wachtwoord aanmaken.

Hoe kan ik inloggen?

Om in te loggen gaat u naar de pagina Inloggen. U kunt alleen inloggen als u al een account heeft aangemaakt. Hier vult u uw e-mailadres en wachtwoord in. Dit wachtwoord heeft u gekozen bij het aanmaken van het account.

Hoe kan ik mij registreren?

Door u zelf te registeren, maakt u een account aan. Klik vanuit de homepage op 'Naar bedrijven' en kies daar het bedrijf waarvoor u een poortinstructie wilt maken. Wanneer u vervolgens in de bedrijfsomgeving bent, klikt u rechtsboven op 'Inloggen'. Onder het inlogscherm kunt u op de link 'Klik hier om te registeren' klikken om in het registratieformulier terecht te komen en de registratie te starten en af te ronden. Na registratie kunt u met uw gebruikersnaam (e-mailadres) en zelf aangemaakte wachtwoord inloggen in het inlogformulier en de gewenste poort- veiligheidsinstructie kiezen. Wanneer u al bent geregistreerd bent met hetzelfde e-mailadres, bijvoorbeeld bij een ander bedrijf, dan worden de gegevens die bekend zijn alvast automatisch ingevuld. U kunt ook altijd rechtstreeks op het logo van bedrijf klikken (in de carrousel op de homepage) om sneller in het registratieproces terecht te komen.

Moet ik een programma of app installeren om de instructie te kunnen volgen?

Nee, de instructie is te volgen in de meest gebruikte moderne browsers (Chrome, Firefox, Safari, Edge). In de browser Internet Explorer 11 is uw gebruikerservaring mogelijk niet optimaal. Microsoft adviseert bedrijven inmiddels om IE niet meer te gebruiken. Zie voor meer informatie hierover de website van Microsoft. Sinds 1 januari 2020 bieden wij ook geen support meer aan IE 11-gebruikers. De poort- en veiligheidsinstructies kunnen worden gevolgd op pc, laptop, tablet en smartphone.

Beveiligingsadvies / "Gehackt wachtwoord"? (Apple apparaat)

Als je voor een account een "zwak" wachtwoord gebruikt, dan wordt er een beveiligingsadvies gegeven. We raden je aan om je wachtwoord te wijzigen. Zie ook: https://support.apple.com/nl-nl/guide/ipad/ipad32488b23/ipados

Heeft u een vraag?

Vul onderstaand formulier in en we nemen z.s.m. contact met u op. U kunt ook direct contact opnemen met Ferdinand Gildemacher.

img-001.png